O3 KLINIKKEN
© 2014 O3-Klinikken AS l 1412 Sofiemyr på Oppegård - Telefon 66 80 23 89 - E-post:resepsjon@o3-klinikken.no

Klinikkordinator Therese Halvorsen
Therese begynte å jobbe som tannlegesekretær i 1992 frem til 1996. Hun tok senere et opphold fra bransjen og jobbet videre som avdelingsleder ved Storo Bingo. I 2008 ble hun eier og daglig leder ved Oslo Flis og Gulvavretting og jobbet her frem til 2011. Etter dette begynte hun igjen å jobbe som tannlegesekretær.

I rollen som klinikkordinator ved O3-klinikken håndterer Therese flere oppgaver. Hun har ansvar for administrative oppgaver i forbindelse med resepsjon og timebok, sekretæroppgaver slik som klargjøring av behandlingsrommene og sterilisering av utstyr. I senere tid har Therese også begynt å utføre enklere tannteknisk arbeid. Vi håper på å motivere Therese til å utføre flere oppgaver i tiden fremover, da hun er meget flink på å tilegne seg nytt kunnskap og nye oppgaver. 

Therese har to sønner, Conrad og Oliver. Therese bruker fritiden sin på å synge i kor, og tilbringer mye tid på vinteren på Trysil. Therese har lenge jobbet mye med katter sammen med sin mor og har god erfaring i stell og katteutstilling både nasjonalt og internasjonalt. Hun er en sosial person og skaper liv i en forsamling.