O3 KLINIKKEN
© 2014 O3-Klinikken AS l 1412 Sofiemyr på Oppegård - Telefon 66 80 23 89 - E-post:resepsjon@o3-klinikken.no

Tannbehandling

Vi tilbyr alle vanlige tjenester innenfor tannbehandling samt en rekke spesialtjenester. Profylaktisk behandling (undersøkelser) er en av de mest etterspurte tjenestene. Og det er flott at våre kunder er flinke til å forebygge plager og permanente skader ved jevnlig kontroll.

I denne kategorien finner du også tjenester som fyllinger, noe som er aktuelt som følge av hull, rotfylling, samt Periodonti som er behandling av tannkjøttsykdommer,
 
Våre spesialtjenester omfatter blant annet estetisk tannbehandling, et felt som handler om enkle behandlinger som puss og polering, tannbleking, utskifting av synlige fyllinger, fasetter og estetisk kroneterapi.

Våre spesialtjenester innkluderer også tjenester som tannregulering og vi er kanskje den eneste som tilbyr tre ulike spesialprodukter for korttidsregulering.

Vår klinikk er også dyktige innenfor Protetikk (implantantbehandling) med støtte fra HELFO der støtte er berettiget for kunden.

Tannlegeskrekk er ganske vanlig og ofte knyttet til hendelser, lyder og lukter. Imidlertid har vi hos oss satset på mange tiltak for å redusere ubehag til et minimum. Er dette et problem for deg kan du sette deg inn i hvordan vi hjelper deg til en positiv og behagelig opplevelse hos oss på denne siden.